U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wat Ine Alberts voor jouw loopbaan en ontwikkeling kan betekenen

 

Wil jij je loopbaan op koers houden en gecoacht worden bij je volgende stap in je carrière? In een gratis oriënterend gesprek bespreek je met Ine Alberts welk traject het beste aansluit op jouw persoonlijke situatie.   


Loopbaankoersonderzoek en richting bepaling

Ik coach je bij het inventariseren van carrièrewensen, drijfveren, persoonlijke kwaliteiten, talenten, expertises en ontwikkelpunten. Daarna begeleid ik je bij het opstellen van je persoonsprofiel, het doen van onderzoek naar jouw persoonlijke arbeidsmarkt en opstellen van een (functie)zoekprofiel. 

 

Resultaat:

  • Je weet wat je echt wilt en waar je gedreven in bent, je kent je kracht en weet hoe jouw talent aansluit bij de arbeidsmarkt.
  • Je weet wat concrete loopbaanmogelijkheden zijn en hoe je daar geïnspireerd en gemotiveerd aan kunt werken.
  • Je zoekt effectiever naar banen die bij je passen. 

Persoonlijk talentenprofiel

Ik coach je bij het ontwikkelen van een je persoonlijke talentenprofiel en hoe je je verder kunt ontwikkelen in je huidige werk of daarbuiten.

 

Resultaat: 

Je hebt zicht op je eigen talentenprofiel, kijkt met meer plezier, energie en een versterkt zelfvertrouwen naar jezelf en weet hoe jezelf verder kunt ontwikkelen.  

 

 

 

     

 

Solliciteren en netwerken anno nu

CV Building, LinkedIn profiel en netwerkbuilding 

Ik train je bij het opstellen van een brief, CV en Linkedinprofiel, het resultaatgericht netwerken voor je eigen carrièredoelen, het ' pitchen' van jezelf als professional en het scannen en uitbreiden van je eigen netwerk.  

 

Resultaat:  

  • Je hebt een uitnodigend en professioneel CV en LinkedIn profiel
  • Je presenteert jezelf en je ' pitch' overtuigend in een sollicitatie- en netwerkgesprek
  • Je hebt een plan van aanpak om te netwerken op een manier die bij je past

Tips

  • Veel werkgevers hebben budget beschikbaar voor ontwikkeling van personeel. Een goede werkgever zal graag in jou investeren, dit komt ook zijn bedrijf ten goede. Als werknemer kan je aanspraak maken op dit ontwikkelbudget en dit besteden aan coaching of loopbaanbegeleiding.
  • Vergoedt je werkgever coachingssessies niet of ben je ZZP'er? Bijna alle kosten voor loopbaancoaching zijn voor de belasting aftrekbaar.
  • In diverse Cao's zijn afspraken gemaakt over loopbaanadvies o.a. banken en verzekeraars, ziekenhuizen, universitaire medische centra, gehandicaptenzorg, GGZ en bij verschillende vak-/branche organisaties.
  • Hier vind je meer informatie over transitievergoeding.